Soitin aamulla lastenvalvojalle. Ei kylläkään ole paikalla ennen ensi viikkoa. No, onneksi ei ollut jäänyt kesälomalle.

Se lähettelee tekstiviestejä, ihan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Luulee kai, että ensi viikolla pyydän sitä takaisin. Sitten tuli hämärä viesti siltä myös: "Oletko muuten puhunut vähän ohi suun, kuulin jotakin".

Tuommoista ihme juttua siltä kuulee koko ajan. Aina se on kuullu minusta vaikka mitä juttuja sen kavereilta ym.

Kävin myös Kelan sivuilta tarkistamassa oikeuteni osittaiseen hoitovapaaseen. Minullahan on vakituinen työ, mutta ikäväkseni se on kaksivuorotyötä. Aamuvuorot menee kyllä, mutta iltavuorot on tosi hankalia. Iltavuoro loppuu klo 23.00... Jos saisinkin noiden pienimpien hoidon järjestettyä, niin mitä tuon 13v:n kanssa? Hän ei millään pärjää yksin kotona iltaisin. Sukulaisia, naapureita en voi "hyväksikäyttää". Mutta jos Kelan avulla (70€/kk) tekisin lyhennettyä työviikkoa. Ts. pelkät aamuviikot. Rahallisesti en ole laskenut kannattaako se, enkä ole varma mitä työnantajani sanoo. Toinen vaihtoehto on löytää jostain päivätyö, mutta eipä niitä tahdo löytyä, kun ei minulla juuri ole koulutustakaan.

Tuo työasia on sellainen, että murehdin sitä sitten vasta syksyllä. Vaihtoehtona olisi myös ryhtyä yrittäjäksi, mutten uskalla. Täytyy pyörittää tuota "hunaja-bisnestä" sivutoimisesti vain. Enkä tiedä kuinka nuo mehiläisjutut jaetaan. Yhdessä ne on hankittu... Linkoomo ym. tilat on avoppilassa...

Avoppi kävi tänään. Kävi sovittamassa tekemääni jakkua, joka on hieman vielä vaiheessa. Aivan kuin ei mitään. Että mua ärsyttää sekin ihminen! Olisipa sanonut jotakin rakkaasta pojastaan, niin olisin kyllä kertonut kuinka se meitä "rakasti". Saa nähdä kuinka huomiset synttärit sujuu...

Tänään alkaa Joutopäivämarkkinat täällä ja illalla olisi Pelle Miljoona markkinateltassa. Olisipa mukava mennä katsomaan. Aiemmin suunnittelin, että oltais menty sinne yhdessä sen kanssa, mutta ei sitten.. Kuka lähtee kaverikseni??? Yksin en "uskalla" mennä  ;)  

Viime kesän markkinat meni minulla Reetan kanssa sairaalassa. Joutui vuosi sitten teholle, kun lakkasi hangittämästä... Oli keuhkot niin täynnä limaa. Ikäviä muistoja siis viime kesältäkin. Onneksi lapsi parani ja on nyt tosi ihana kuusi-hampainen 1-vuotias!