Nyt kävin sillä samalla lääkärillä, jolla kävin ensimmäiselläkin kerralla. Siis en tällä "hanki mies"-tyypillä, vaan "pikaisesti kuvauksiin"-tyypillä.

-oletko syönyt sitä tulehduskipulääkettä koko ajan?
-eeeeen, kun edellinen lääkäri sanoi, että kuuriluontoisesti, välillä pitää pitää taukoja.
-ei, kun tätä nimenomaan pitää syödä koko ajan. Ja se toinen (panacod) lääke on vain lisäkipulääke.
-just...

Selkä ei ole parantunut yhtään. Nyt sitten lähti lähete kiireellisenä keskussairaalaan, josko heidänkin mielestään pitäisi kuvata. Jos pullistuma on edelleen olemassa, niin nyt se sitten pitäisi pikaisesti leikata. Tai jos pullistuma on parantunut, mutta kipu jäänyt, niin pikaisesti sitten lääkityksen muutos. Ettei kipu kroonistuisi, sitten siitä ei pääsisi enää eroon.
Kahden viikon sisällä pitäisi tulla aika keskussairaalaan ja kuvaukseen pitäisi päästä kuukauden sisään. Että silleen.
Kyllä tämä sairastaminen on alkanutkin pikkuisen ottamaan tuonne korvien väliin. Ylioppilasjuhlat painavat päälle ja huusholli on sikolättiäkin kauheampi... Ja muutenkin.
Lääkärissä käynti piristi mieltäni kuitenkin, tuo epätietoisuus ja odottaminen onkin pahinta. Niin paljon piristyin, että väkisin (ja hyvin varovasti) ja lääkkeiden avulla pesin keittiön ikkunat!! Vain sisältä ja ulkoa, en edes ajatellut aukaisevani niitä tällä kertaa. Ehkä sitten ensi vuonna...Meillä on tuollaiset suuret, vanhanaikaiset, kolminkertaiset ikkunat.

Tupakkaa en ole polttanut, mieli on kyllä tehnyt. Jos minulla olisi jossain jemmassa tupakkaa, olisin jo ratkennut, mutta kun ei ole.. Yhden tupakoivan tuttavani näin tänään (terveisiä vaan S.), mutta hänelläkään ei sattunut olemaan tupakkaa mukana. Olisin vain yhdet savut... :D
Nyt on mennyt jo 10 (??) päivää!!  Uskomatonta!
En sitten esikoisen odotusajan ole ollut ilman tupakkaa näin kauan!  Ja esikoinen on jo 24v...

R. tulehan käymään, västäräkki on nähty jo, nyt siis on jo ainakin melkein kesä!!! Mitenkäs se miehesi lakko, onnistuiko se kerralla?  Kuinka te muut kestitte?
Kuinka ylipäätään lopettaneen läheiset kestävät?? Minä sain viimeksi eilen oikein mega-raivarin.. Toivottavasti tämä tästä piakkoin helpottaisi.