Kävimme siellä Avokissa. Sain 18v:n hoitajaksi pienemmille. Tai oikeastaan 4v on ollut "peltohommissa" tiistaista asti. Menimme Vaasaan samalla autolla.
Avokkiin menessä ajattelin, että eipä minulla ole mitään juteltavaa siellä. Kaikki menee tasaisesti eteenpäin ja silleen. Mutta taas tämä naistyöntekijä sai minun päähäni uusia ajatuksia ja paljon, paljon ajateltavaa.
Mitä MINÄ oikein haluan parisuhteelta...
Nii´in.

No, tänään tuli sellainen olo, että on päästävä ulos! Pihallahan tässä on vietetty koko kuuma kesä, mutta siis oikeesti "tyttöjen kanssa" ulos!
Tilasin parturin ja ostin oikein hiusväriä! 13v menee pitkästä aikaa isälleen viikonloppuna. (No, voipi se tarkoittaa pe-illasta la-aamuunkin, mutta kyllä 13v pärjää la-illan kotona.) Kysyin (jo toissapäivänä) siltä, ottaisko se molemmat pienet viikonloppuna yökylään. Kysyi menenkö johonkin. Vastasin, etten tiedä. Ainakin saisin nukkua. (Joo, kuopus ei vieläkään nuku aamuun asti heräämättä/herättämättä minua.)
Nyt tiedän, että jos vaan saan lapset "pois jaloista" ja saan kaverin, niin johonkin menen! Ja kyllä, aion katsella miehiä "sillä silmällä"!!!