Magneettikuvauksiin en päässyt. Sain keskussairaalasta postia, jossa todettiin, että kuvaukset eivät ole aiheellisia, koska selän perustutkimusta ei ole tehty. Enkä ole käynyt fysioterapiassa. Huoh...
Tänään sitten olin taas tällä "omalla lääkärillä". Sain kuitenkin lähetteen röntgeniin ja käyn tällä lääkärillä taas parin-kolmen viikon päästä.
Särkylääkkeet vaihdettiin, omin päin lopetin tulehduskipulääkkeen, koska aloin saamaan (öisin) astmakohtauksia. Se tästä tietysti puuttuikin.. Koskaan en ole astmaa sairastanut.

Lastenvalvojankin soitti aivan yllättäen. Meillä on taas mahdollisuus perhetyöntekijään, koska nyt sellainen on olemassa. Edellisen pestihän loppui joskus aikaa sitten jo ja uuden ihmisen palkkaamiseen ei määrärahoja ole ollut. Lastenvalvoja kävi meillä eilen tämän perhetyöntekijän kanssa ja tämä tuntui todella mukavalta! Perhetyöntekijä aloittaa käyntinsä meillä jo huomenna! Ja käy kai kerran viikossa. Mutta hän on lähinnä murkun oma "tukihenkilö". Murkullahan ei ole kavereitakaan..
Lastenvalvoja kertoi myös, että minä saan (olisin saanut) viedä pienimmät lapset hoitoon myös kesä-, heinä- ja elokuussa??? Hoitopaikassa sanottiin, että se loppuu toukokuun lopussa. Olin kyllä jo päättänyt ottaa heidät kotihoitoon kesäksi, kun kerran murkullakin on kesäloma. Nyt en oikein tiedä mitä teen..
Tai siis, tuo isompi pienistä, juuri 5v täyttänyt, hänhän saisi jokatapauksessa olla hoidossa, koska nla-psykologi sitä suositteli. Vilkkauteen ym.

Pyysin nyt lääkäriltä takautuvasti sairaslomaa, haen sairaspvärahaa. Laskin sen olevan parempi kuin tämä hoitotuki. Ja samalla saisin lapsille täysipäiväisen hoito-oikeuden. Toisaalta tuntuu, että pärjään lasten kanssa kotonakin kyllä, jotenkin. Sitäpaitsi tunnen itseni tosi huonoksi äidiksi, jos vien lapset hoitoon ja itse olen kotona (sairaslomalla, tyhmä minä).
Ehkä sitten vien pienet parina-kolmena päivänä viikossa hoitoon. Kuitenkin. Saan hoidettua asioita ja soviteltua nämä lääkärissä käynnit ym. niille päiville. On muuten hankala järjestää ketään meille, kun tuntuu, että kaikki ovat töissä.. Mummalle en lapsia vie.

Saan juhannuksen lapsista vapaaksi!!!!!!!
Murkkukin menee isälleen. Ainakin näin ovat nyt sopineet. Voihan se vielä muuttua.
Saan olla aivan yksin! Kun murkkuhan ei ole ollut taas isänsä luona aikoihin. Isälle ei ole mitenkään sopinut. Mutta nyt, ensimmäinen juhannus kun murkku on isänsä kanssa! Ja erosta on jo sentään, hmmm, 7 vuotta. Mitähän kummaa minä tekisin juhannuksena, miestäkään ei ole vielä löytynyt. Tai no, kävin treffeillä, mutta ei siitä seurannut mitään. Olen kyllä kutsunut itseni siskoni luokse, mutta enpä tiedä kuitenkaan..