Vapaa viikonloppu! Jee!
Lapset ovat poissa ainakin huomisiltaan asti. Aion pysytellä kotona, siivoamassa.. Paitsi pian pyöräilen kauppaan, sitten pesen saunan ja saunon!
Sauna on minulle todella tärkeä paikka. Siellä on hyvä mietiskellä kaikenlaisia asioita. Saunassani on kaiken lisäksi ikkuna ulos. Ikkunasta näkyy joki ja takapiha. Siis näkyy, mutten juuri mitään näe ilman silmälaseja..
Päivällä sain jo pestyä kiuaskivet (kuopuksen kanssa) ja hieman järjesteltyä paikkoja.
Huomenna käyn linkoamassa ne vihoviimeiset hunajat ja siivoan talon muuten. Suunnitelmissa on myös piiiiiitkä pyörälenkki. Suunnittelin pyöräilyä jo tälle päivälle, mutten sitten missään välissä ehtinytkään.
Ensi yön aion nukkua, vaikka nykyään heräilen monta kertaa yössä.. Vaikkei kuopus edes kitisisikään. Tänä aamuna heräsin kamalaan painajaiseen hieman ennen viittä. Muutaman minuutin päästä kuopuskin sitten jo huuteli sängyssään aivan hereillä. Yritin saada hänet nukkumaan uudestaan, mutta kuuden jälkeen annoin periksi, kun 4v:kin nousi ylös.
Mutta huomenna, huomenna en nouse ennen yhdeksää!! (Joo, joo, näkis vaan)
Viimeiset marjatkin pitäisi saada pensaista pois ja raparperit, mutta jos ne sinne jää, niin sitten jää. En aio stressata itseäni niillä. Aika hyvin pakastimet ovat jo täynnä.
Hyvää viikonloppua myös teille kaikille rakkaille lukijoilleni! Tiedän teitä olevan, vaikkei kommenttia ole juuri tullutkaan. Uusia tilaajiakin olen saanut, kiitos ja tervetuloa seuraamaan selviytymistarinaani!