Nyt on taas tapahtunut niin paljon, etten oikein edes tiedä mistä aloittaisi.
Ja olen tooosi väsynyt*), joten yritän kirjoittaa tiivistelmän.
Auton sain kuntoon, vika oli onneksi vain akussa. Sunnuntaina nukuin peräti puoli yhdeksään ja kaiken lisäksi kertaakaan heräämättä! Olipas aivan mahtava herätä aamulla.

Sain muutaman mehiläisen piston lisäksi haettua hunajaa pesistä ja lingottuakin. Se päivä meni siis oikein nappiin. Pienimmät tulivat illalla kotiin. Maanantaina sain tänne kaveriksi Kutun, kiitos todella paljon avusta! Oli myös ihanaa saada jutella ihmisen kanssa, joka ymmärtää. Eli kiitos paljon myös "terapiasta"!! En unohda tätä ikinä!
Kuttu oli apunani ja juttukaverina kaksi päivää ja tästä seurasi melkoinen episodi... Hmm, kuinka sen nyt saisin lyhyesti ja ymmärrettävästi kerrottua. Nooo, Kuttu siis oli meillä myös yön. Kuttu ei ole koskaan ennen meillä käynyt, eikä se siis ole nähnyt Kutun autoa (joka on kaiken lisäksi Kutun miehen nimissä...). Siitä seurasi tekstiviesti- ja soittelurumba.  Ensimmäinen viesti siltä kuului näin: On sulla kiire miehiin

Siis oikeesti!! Se luuli, että mulla on täällä jo uusi mies!!
Sitten sen piti vielä soittaa ja tehdä tikusta asiaa. (Luuli, etten tajunnut..)
Soitti ja kyseli yhtä sen pahvilaatikkoa(sisälsi jotain tietokone-sälää), jonka tiedän ihan varmasti antaneeni sille. Sitten päästiin asiaan, se kysyi suoraan, onko mulla täällä joku mies. Vastasin, että asia ei kuulu sille pätkääkään. Se kysyi myös saako tulla hakemaan sitä laatikkoa, jos varmasti etukäteen varoittaa/ilmoittaa.
Kuttu oli täällä siis maanantain ja tiistain. Tänään olin lasten kanssa Härmässä huvipuistossa koko päivän. Se on soittanut tänään ties kuinka monta kertaa. Jopa jättänyt viestejä mun vastaajaan, koska en kuullut joka kerta puhelimen soivan. Ja tekstiviestejä on tullut vaikka kuinka paljon. Nyt se on tajunnut kuulemma olevansa mustasukkainen minusta (!!!!!!) ja kuulemma ajattelee minua ja lapsia koko ajan jne. Rakastavansa se ei vieläkään sanonut. Nyt se on suunnitellut yhteistä viikonloppua minun ja lasten kanssa. Kyseli myös haluanko
sen avuksi pesille ja kyseli, miksen voisi heillä lingota. Voitaisiko mennä lasten kanssa uimaan, kun tulemme kotiin. Miten olisi, jos menisimme lasten kanssa Farmariin Seinäjoelle viikonloppuna... Huoh...

Kävimme uimassa lasten kanssa. Se tuli myös meille sitten kaveriksi ja laittoi 4v:n nukkumaan. Se on tehnyt sen ennenkin. Koska olen sanonut, että jos se tuo lapset liian myöhään kotiin, niin sitten "joutuu" laittamaan toisen pienistä lapsista nukkumaan. Nyt se itse ehdotti, että tulee sitten kaveriksi nukuttamaan.
Ja lupasin lähteä myös sinne Farmariin. Mutta muistaen sen yhdessä syömässä käymisen, sanoin, että jos se tekee sillä reissulla yhdenkin virheen, niin ikinä en enää lähde sen kanssa mihinkään. Ja se tietää, että olen tosissani. Mutta en luvannut lähteä viikonloppu-reissulle sen kanssa. Onneksi on tuota hunaja-hommaa sen verran, että oli hyvä syy kieltäytyä.
Vieläkin varon suututtamasta/raivostuttamasta sitä??
Huomenna on seuraava käynti siellä Avokissa. Saa nähdä miten siellä menee. Se kysyi tässä aiemmin, mennäänkö samalla autolla. Vastasin, että EI. Huomenna varmaan kysyy samaa uudelleen.

*) väsynyt, koska olimme koko piiiitkän päivän siellä huvipuistossa ja oli kuumaa ja tooosi ihanaa (ja kallista)  :D   Lapset nauttivat ja niin tein minäkin! Ihana alkuviikko totta tosiaan! Nyt tuntuu, että elämä on ihanaa!!!! Ja vieläkin oikein naurattaa tuo "uusi mies -juttu"!!! 
Kiitos Kuttu!!!  ;)