Kääk, voi prkl ja monta muuta rumaa sanaa tähän. Soitin lastenvalvojalle, että sopu on syntynyt ja summa sovittu. Sen nimi paperissa. Summa, johon päädyttiin "huutokaupalla". Metsään meni.. Se sanoi, että summa x on maksimi, joka hänen tuloillaan tarttee maksaa, vaikka oikeuteen mentäis. Sanoi, että lastenvalvoja oli sen laskenut. Ehdotin tasasummaa alaspäin pyöristettynä. Kummastelinkin illalla, että se hyväksyi sen niin helposti. Mutta luulin, että se suostuu siihen sen takia, että luulee saavansa minut takaisin.

No, enhän tähän meidän sopimukseen sitten suostu. Ja se laittoi viestiä, että aionko viedä lapsilta perinnön? Voi ruma sana sentään!!!!!!!!

Käräjille sitten vissiin päädytään. Voi ******** ja ********. Eilen se olis hakenu rahat pikapankista, mutten suostunu, sanoin, että laita tilille, että saat kunnollisen kuitin. No, nyt en saa siltä rahaa ja olen lähes pa.

Tätä ennen se ehti jo viestitellä aamulla. Mitä pitäisi tapahtua, että myisin taloni ja  muuttaisin lasten kanssa niille, että voitaisiin elää kuin oikea perhe. Jos remontoitaisiin molemmat talot... Just. Ilmoitin, että sen pitää hakea apua ja minä haluan NÄHDÄ, että se kans muuttuu. Mutta se vastaus ei kelvannut. En jaksa tätä takkuamista..

Kuopus oksentaa edelleen, eikä minunkaan olo ole hyvä. Kiva. Onneksi aamulla satoi vettä, ilma edes raikastui ja maa sai vettä.