Meinas olla vaikeaa, mutta nyt on sitte summa ja nimet paperilla. Enemmänkin tietenkin olisi saanut maksaa, mutta hyvä näinkin. Ja se on maksanut tämän kuun jo. Että mun totaalinen rahapula helpotti. Leveästihän tässä ei eletä, mutta nyt pystyy jotain suunnittelemaan ja laskemaan tulot. kun on summa ja maksupäivä tiedossa.
Lapset meni tänään sille, tuli töistä päin hakemaan. Tuntuu hassulta olla ihan yksin kotona!! Koskahan viimeksi olen ollut kaksin koiran kanssa. Nurmikko pitäisi leikata ja siivottava olisi, huomenna tulee vanhin lapseni perheineen. Ja tuovat sen 13v:n myös kotiin.
Mutta ensin menen pihalle ja istun juomaan kahvit ihan rauhassa. Miten ylellistä!!
Muuten olo on ihan ok. Meillä on ollut "vieraita" (siis ihan tuttuja) ja olen saanut iltaisin nukutusapua, sain myös kahtena aamuna nukkua pitempään.
Eilen meillä oli melkein koko täällä (E-P:llä) asuva sukuni paikalla. Istuttiin iltaa pihalla ja grillattiin. Kaikki olivat sitä mieltä, että ratkaisuni oli oikea, ja nyt kuulemma meillä taas uskaltaa tulla käymäänkin... Eivät olleet koskaan kuulemma tykänneet siitä. Mikä ihme, se on käyttäytynyt niin rumasti mun sukulaisia kohtaan..