On sitten kuulemma tulossa reilusti. Plaah. Toivottavasti ei tulisi. Eikä mun pesistä tule, kun ei siellä ole ollut tilaa mihin kantaa... Siksipä ne pesät on niin kovasti parveilleet. Satokausi alkaa siis olla ohi. Hain juuri käsin pyöritettävän lingon tänne meille. Ajatuksena oli lingota hunajat täällä, saunan pesuhuoneessa. Mutta.. Totesin juuri, että linko on leveämpi kuin muistin, eikä se siis mahdu pesuhuoneen ovesta. Elikkäs meillä on sitten linkoomo keittiössä  :D  Onneksi siellä on tilaa.
Tuon lingon hakeminen olikin sitten oma juttunsa. Laitoin sille viestiä, että haen lingon ym. tarviketta niiltä, koska lähes kaikki tarvittava on niiden ulkorakennuksessa. Siitäkös meteli nousi. Mitä maksat ja mikset linkoa täällä, vaikka niin lupasit. Joo.. Lapsia ei voi jättää kotiin, eikä niitä voi viedä sinne. Sitä paitsi, mun pitää maksaa, jos linkoan siellä/ säilytän tavarat siellä. Tarkoitukseni olikin vuokrata ne tilat sieltä, koska tänne joutuisin tekemään remonttia, että saisin laitettua linkoomon. Mutta kun se ei nyt onnistu, kun rahatilanne on mikä on. Olen myös luvannu lunastaa nuo tavarat siltä, mutta kun en yhtään tiedä mitä kumpikin on maksanut. En edes muista paljonko noihin on rahaa uponnut. (Siis paljon!!) Miten ja koska maksan, onkin sitte eri juttu.

Olen miettinyt sitä töihin menoa. Voi kun tästä läheltä löytyisi päivätyö.. Vaikka vähän huonommalla palkallakin. Toisaalta, olen kuullut, että jos lapsella on ADHD-diagnoosi, niin olisi mahdollisuus siihen osittaiseen hoitovapaaseen. Ja ihan siihen asti, että lapsi täyttää 18v!!! Mutta sitäpä ei varmaan ole ihan helppo saada... Ensin pitää olla se diagnoosi, mikä 13v:ltä vielä puuttuu. Huoh. Kerroinko jo miksi? Kun lääkäri yhden kerran nähtyään lapsen, sanoi että diagnoosi ei voi olla ADHD, koska lapsella ei ole oppimisvaikeuksia. Diagnoosin jälkeen pitäisi vielä saada Kelalta jotain hoitotukea ja sen jälkeen on mahdollisuus osittaiseen hoitovapaaseen. Toki onhan tuo kuopus vasta vuoden, joten oikeus siihen on, kunnes kuopus täyttää 3v.
Mutta jos saisin "helpomman" työn, niin voisin alkaa myös osa-aikaiseksi yrittäjäksi. Ihan oikeasti. Ja jos siitä uskaltaisi laajentaa ja joskus "isona" sitten olisi oikea yrittäjä. No, nämä on haaveita vain.

Selkä on ollut parempi, olen kyllä yrittänyt liikkuakin enemmän. Sekä selkäni että painoni takia. Haluaisin saada pari-kolme kiloa painoa pois, ihan oman itsetuntoni takia. Ihan vähän paino onkin laskenut. Siitä tuli tosi hyvä mieli! Vaikka muuten taas tuntuu kaikki epäonnistuvan. Mitään en saa tehtyä. No, siis pakolliset hommat, mutta muuten ei mitään. Käsitöitä en ole tehnyt, enkä ota siitä stressiä. Mikään ei innosta. Välillä olo on paljon iloisempikin ja innostun jostakin, mutta kun se menee niin äkkiä ohi. Ja sitten on taas maailman murjoma-olo.