Tässä yhtenä päivänä jo kirjoittelin tänne pitkän kirjoituksen, mutta tämä murkun romukone tilttas ja kaikki katosi taivaan tuuliin.. Voipi kysyä laulun sanoin; arvaa harmittiko :)

Oma kone ei ole vielä toiminnassa, mutta kiitos rakastuksen, tulee kuntoon ja pysynee jatkossa kunnossa.

Murkun kanssa on ollut hirveitä taisteluja, huh huh. Tämä kuluva viikko on ollut todella rauhallinen, en tiedä mistä johtuu. Uusia "lääkkeitä" raivareihin on löytynyt (rakastuksen vinkkejä).

Ovien paiskominen varoitusten jälkeen: ovi varastoon viikoksi. Toimi. Toimi erittäin hyvin, suosittelen.

Raivarien saaminen ns. tyhjästä: kännykkä jemmaan vuorokaudeksi. Kolmen kerran jälkeen raivarit palautuivat normaaleiksi murrosiän raivareiksi. Tämäkin siis toimi.

Tähän täytyy vielä kertoa, että murkun raivarit eivät ole "normaaleja, murrosikään kuuluvia". Vaan oikein mega-luokan superhyper-raivareita, jotka vain jatkuvat ja jatkuvat. Siis yksi raivari, joka saavuttaessaan huippunsa jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... Ei siis raivari, joka loppuu aikanaan. Lapsi jumittaa, kuten jumittaa esimerkiksi johonkin muuhunkin ihme-juttuun. Jankuttaa asioista jankuttamisesta päästyäänkin. Yhtään esimerkkiä ei nyt just tule mieleen, tietystikään.

Pienet ovat normaaleja vilkkaita omia itsejään. 5v on kerhossa kahtena päivänä viikossa ja molemmat pienet ovat hoiddossa kahtena päivänä. Isänsä kanssa ei mikään ole hyvin. Siis minulla. Ei se koskaan paremmaksi tunnu muuttuvan.

Rakastuksen kanssa kaikki on paremmin kuin hyvin. Hän on enemmän kuin koskaan olisin osannut toivoakaan! Ajatelkaa, minä löysin sen toivomani täysipäisen ihmisen rinnalleni!! Ja uskokaa pois, osaan arvostaa sitä!

Lapset poistuvat viikonlopuksi, rakastus ja minä "lomailemme" koirien kanssa jossain päin Pohojammaata. Käsitöitä ja lukemista otan mukaan, vaikka rakastus luulee minunkin rämpivän kaksi päivää koirien kanssa sateessa pitkin ja poikin peltoja ;)

Parannan tapani ja kirjoitan tänne useammin. Tuosta murkun hommasta ainakin. Meillä käy nyt kerran viikossa ihana perhetyöntekijä ja hänestä on ollut paljon apua. Minullekin. Hän on enimmäkseen murkun kanssa, mutta olemme menossa myös koko perheellä uimaan ja eräälle laavulle jne. Murkku käy terapiassa, vaikka uhosi muutaman raivarin aikana lopettaa senkin. Myös erityisyytensä murkku nyt kieltää...

Kiitos, kun jaksatte olla mukana ja kysellä mitä kuuluu. Osa lukijoista tuntee minut myös irl ja on ollut mukava saada sähköpostiakin. En ole aina heti vastannut, tämä tietokoneen raato on niiiiiiin rasittava.  

Kaunista syksyistä viikonloppua, pitäkää huolta toisistanne! Ja kun teillä on ne ihanat puolisot, niin kertokaa rakastavanne! Älkää antako harmaan arjen viedä iloa ja hassuttelua elämästänne ja tärkeästä ihmissuhteesta!

Teidän rakastunut ja onnellinen JaanaM