Kuten arvelin, se oli 13v:llä. Samoin jo aiemmin kadonnut muistikortti. Molemmat "löytyivät" aamulla eteisen lipaston päältä.
Ja miksi niin?
Tunnustan olleeni erittäin alhainen ja julma äiti..
Eilen aamulla istuin neidin edessä ruokapöydässä. Neidin lusikoidessa aamupuuroa, pidin melkoisen yksinpuhelun. (Koska tiesin 99,9% varmuudella neidin vieneen kameran..)
Kerroin hänelle, että teen asiasta rikosilmoituksen, koska kamera oli todella kallis, eikä muistikorttikaan ihan halpa ollut... Kerroin, että jos en kameraa löydä, soitan poliisille tänään, kun saan vietyä 4v:n kerhoon.

Mutta jotain positiivistakin! Jälki-istunto auttoi, tänäänkin nti livahti (kameran jätettyään) kouluun JO klo 8.00. Koulu alkaa niinkin hassuun aikaan kuin 8.20. Ennen nti pääsi matkaan vasta noin klo 8.10-8.20.
Että siinä asiassa huima parannus! Ja oli pessyt hampaatkin, se kun tahtoo "unohtua". Yleensä joudun asiasta huomauttamaan parikin (lue: viisi-kuusi) kertaa.

Eilen illalla oli käsityötapaaminen, olipa ihanaa olla aikuisseurassa, ihan ilman lapsia! Veljen tyttöni oli tyttönsä kanssa meillä "ammana". Oli laittanut pienet nukkumaan, ihanaa!