Se toi tytöt.. Huh, jotenkin osasin taas pelätä tilanetta. Olin ihan yksin kotona. Hain kuitenkin sen sanelukoneeni ja laitoin pihalle piiloon. Yritän saada sen puheita tallennettua. En tiedä missä ja miten niitä voin hyödyntää, näkee sitten.
Lapset olivat kertoneet minun lähtevän rakastettuni kanssa reissuun kahdestaan. Sehän siitä pillastui. Meillä on kuulemma sopimus, joka velvoittaa olemaan lasten kanssa, silloin kun lapset meillä ovat. Just.
Kerran oli puhetta ulkona käymisestä. Silloin sanoin, että sen on syytä olla lasten kanssa niinä vkonloppuina, kun lapset sillä on. Muutoin menköön miten ja missä lystää.
MUTTA, minunkin täytyisi olla lasten kanssa koko ajan. Huoh..
Samoin se jäkätti lasten vaatteista. Kuulemma huonot vaatteet. Sillä ei ole velvollisuutta ostaa lapsille vaatteita, koska se maksaa elatusmaksut. En anna lapsille mitään parempia vaatteita sen luo, koska niin monet vaatteet on tulleet likaisina takaisin. Ja yksi 5v:n takki rikkinäisenä. Eikä puhettakaan, että se olisi (takkia) korvannut.
Se soitti kaksikin kertaa lähdettyään. Katkaisin puhelun siinä vaiheessa, kun minusta tuli lihava lehmä ja toisen kerran, kun käskettiin painumaan vittuun...
Sitten tuli viesti, jossa se ilmoitti soitavansa lastenvalvojalle.

Voi kun rakastukseni olisi ollut paikalla.. Vielä monta yötä, nyyh. Mutta kestän tämän kuin nainen :)

Että tämmöttistä tällä kertaa..