Tuntui pahalta lukea tuota omaa kirjoitusta. Lapsen takia. Mutta kun ei minulla ollut enää muuta konstia.
Yritin puhua lapsen kanssa vaikka miten päin kameran katoamisesta, vastaus oli aina sama; emmä tiiä mitään., no en oo ottanu...
Lapsi ehti tänäänkin kouluun! Ja illalla pesi hampaat ihan asiasta huomauttamatta! Meni jopa lähes ajoissa sänkyyn! Jeeeeee! Komentamatta!!

Ja toinen ilonaihe!!! Tänään siellä pienten hoitopaikassa oli avoimien ovien -päivä. Menimme sinne pienten kanssa katsomaan. Ja kyllä oli hieno paikka. Sehän on ihan uusi. Oli tilaa ja valoa ja mukavat hoitajat (yksi hoitaja on ollut pph:na ja lapseni 21v ja 18v ovat olleet pieninä hänellä hoidossa).
Kerroinko, että päivähoidonohjaajaa en ole saanut kiinni, eikä hän ole ottanut minuun yhteyttä, vaikka niin sovimme? No, hänen yhteydenottoaan olen odotellut ja muutaman kerran olen hänelle yrittänyt soittaakin. Tänään annoin puhelimen soida niin kauan, että se meni kunnan vaihteeseen. Olisin jättänyt soittopyynnön. Mutta ko. ihminen on piiiiiitkällä sairaslomalla... Huomisen päivän paikalla olisi sijainen, joka hoitaisi joitakin hänen töitään. Väliäkö sillä, ryhmiksessä juttelin hoitajien kanssa ja sovimme, että vien pienet sinne ensi viikosta lähtien. Ohjaajasta välittämättä, koska pienillehän on paikka siellä.
Ja Ystäväni S. siellä Sjoella, tulen sitten ensi viikolla, kuten lupasin!!