Ei tullut sitä puhelua perjantainakaan. Ja nyt sitten toisaalta harmittaa. Olisihan se ollut hyvä työpaikka. Mutta olisin tosi paljon joutunut olemaan sieltä pois, joten parempi näin.
Sain yllättävältä taholta hunaja-tilauksen, joten eilinen päivä meni makuhunajia tehdessä. Onneksi niistä saa hieman rahaa, ahdistikin jo rahojen vähyys. Lukiolainenkin tarttee yllättävän paljon rahaa. Kaikki kirjat täytyy ostaa uutena, kun vanhat ei enää käy, typerää. Keväällä olisi sitten ylioppilasjuhlat..

4v on ollut paljon sen luona vielä viime viikollakin. Nyt kieltäydyn antamasta. Se kyseli eilen viimeksi. Mutta pienempi ei kelpaa..
Siitähän nousi meteli, ettei saa enää lasta tavata. Kuin  joka toinen viikonloppu vain..
Mutta en voi antaa lasta sinne, kun lapsi on niiiiiiiiin vaikea sen jälkeen. Ja tiedän, että siellä yritetään saada lasta minua ja koko minun sukua vastaan. Kerroinko tästä jo aiemmin? Lapsi käyttäytyy tosi rumasti kotiin tullessaan. Lyö ja riehuu, kuristaa 1v:tä ja kiusaa muutenkin. Puhuttelee toisia rumasti jne. Puhuu ihme juttuja.
Voihan lapsi reagoida ylipäätään siellä oloon/äidistä erossa oloon, mutta tiedän, että siinä on muutakin.

Pienillä on sitten hoitopaikka nyt valmiina! Sain lapset sinne minne halusinkin. Jos uskaltaisin irtisanoa itseni, niin voisin silloin tällöin viedä lapset hoitoon. Vaikka parina päivänä viikossa. Saisin paneutua kunnolla töitten hakuun (tai netissä surffailuun tai muuten laiskotteluun :D).
Mutta kun en vieläkään uskalla..