Emme päässeet yhteisymmärrykseen elatusavun määrästä. Lastenvalvoja ei ollut "osannut" laskea sen tuloja niin, että olisi saanut selville, mikä on se maksimi minkä se pystyy/voi maksaa. (Kun melkein sen aion vaatia. Uskokaa pois.) Syynä on sen kaksi työtä, joista toinen on maatalous. Ja se vänkkää lastenvalvojan kanssa, kuinka ne pitää laskea. Uusi aika on ensi viikolla, heti maanantaina. Stressaa sekin taas..

Muuten on ollut kiireinen päivä. Kävin taas yhdellä tarhalla viemässä lisää laatikoita hunajaa varten. Eikä sitä apulaista ole löytynyt. Nyt vielä pärjään yksin, mutta kun hunajat pitää saada pesistä pois sekä lingottua ja samalla vielä pitää laittaa talviruoat pesiin, niin kiire on. Ei muuten, mutta lapsetkin pitää hoitaa... Talven mansikatkin on pakastettu. En kyllä aikonut niitä vielä ostaa ja laittaa, mutta kun kauppias itte tarjoutui tuomaan ne kotiin asti, niin tartuin tarjoukseen. Olis ehkä voinut vielä odottaa hinnan laskua.

Pää on pyörällä, muisti pätkii, selkä on ehkä himpun verran parempi. Päätäkään ei tänään ole särkenyt. Ennen kuin nyt. Johtuu varmaan helteestäkin. Ja väsymyksestä. Viime yön kuopus nukkui paremmin, heräsi vain puolilta öin huutamaan ja viideltä vasta ylös.. Yritin nukkua päiväunet, muttei se onnistunut. Ja taas menee näin myöhään, suihkuun pitää vielä raahautua.

Mutta apulaista vielä siis haetaan. Kernaasti saisi olla sellainen eronnut, komea, täysipäinen mies   :D  :D

Ei vaiskaan, kuka tahansa käy. Riittää, kun on kiinnostunut mehiläisistä. Tai hunajasta. Tai molemmista  :)