Mikään ei kiinnosta.
Sain taas hyvän hunaja+kynttilä-tilauksen. Ei huvita tehdä. Vaikka rahat on vähissä ja syytä olisi tilaukset saada valmiiksi. Mutta kun ei. Ei kiinnosta käsityötkään. Ei mikään. Ruoat teen ja pyykkään. Yritän pitää jonkunlaista järjestystä yllä. Huonolla menestyksellä.
Viime viikolla oli vanhempainilta, juttelin 13v:n opettajan kanssa kauan. Koulu sinänsä sujuu tosi hyvin. Mutta ne kouluun lähdöt. Miten se voi olla niin vaikeaa. Lapsi on myöhästellyt aamuisin, mutta luokanvalvoja ei siihen ole puuttunut, koska lapsi on muuten hyvä oppilas ja käyttäytyy hyvin. Väärin! Tämä lapsi, jos kuka, tarvitsee erityisen tarkat rajat, joista ei ole syytä antaa tippaakaan periksi.
Sovimme luokanvalvojan kanssa, että lapsi jää tästä lähtien jälki-istuntoon kolmesta myöhästymisestä. Koska jo koulun säännöt sanovat niin.
Keväällä piti täyttää joku kaavake tuonne kouluun (lapsi siis siirtyi ylä-asteelle), mainitsin siinä, että adhd-tutkimukset ovat menossa. Lv oli jutellut asiasta muidenkin opettajien kanssa ja olivat tulleet siihen tulokseen, ettei lapsella voi olla adhd. Kun kuitenkin osaa joten kuten käyttäytyä... 
Että tuon koululaisen osalta olen helpottunut. Nyt ainakin lv, toivottavasti, seuraa lasta enemmän ja puuttuu välittömästi rikkeisiin.
Olen helpottunut!
4v:n psykologi-käynnit on nyt ohitse? Ensi viikolla on yhteenveto. Jos tuo nlapsykologi ei auta, niin mistä haen apua lapselle? Perheneuvolasta? Olen käynyt tuon isomman kanssa siellä, enkä oikein tykännyt. Jäi hieman kakan maku suuhun siitä touhusta. Onhan siellä kyllä useampia ihmisiä, jos pääsisi jollekin muulle.
Töitä en ole etsinyt enkä kysellyt. Ei huvita.

Meiltä löytyisi marja-aroniaa, kuka haluaa? Autan keräämisessä. Jos kukaan ei huoli niitä, ne jää linnunruoaksi. Hakijalle voin keittää myös kahvit/teet :D
Kyllä sieltä varmaan pari-kolme sangollista löytyy. Siitä tulee kuulemma hyvää kotiviiniä?
Oli tarkoitus laittaa pensaista ja marjoista oikein kuva tuonne julkiselle puolelle, mutta kumma juttu, kameran akku oli taas tyhjä...