Aamulla kaikki näytti vielä hyvältä. Sitten jossain vaiheessa huomasin, että sellainen outo alakulo hiipii taas kimppuuni. Samalla selkä tuntui oikein kamalalta. En taas meinaa liikkeelle päästä. Yritän kyllä vakuuttaa itselleni, etten tarvitse tätä kipua mihinkään.

Emme käyneet aamulla vauvauinnissa, koska en olisi pärjännyt altaassa kahden kanssa. 13 v on isosiskonsa luona Oulussa. Niinpä menimme uimahalliin iltapäivällä, kun 20v oli kaverina. Uimassa oli ihan kivaa, vedessä selkäkään ei vaivaa. Kun 20v uinnin jälkeen oli lähtenyt kotiinsa, 4v sai raivarin. Mikään ei auttanut. Molemmat pienet olivat liian väsyneitä. 4v nukahti sittn raivariinsa, ilman iltasatua. Hampaat ehdittiin pestä. Raivari sai alkunsa kirjan valinnasta... Kerrankin kyllä sain sitten laittaa 1v:n rauhassa nukkumaan. Iltapuuro, yökkärien ja vaipan laitto, hampaiden pesu ja tissittely. (Kyllä, hampaiden pesun
jälkeen.)  En minä halunnut tätä!  En halunnut jäädä yksinhuoltajaksi! Halusin, että minulla on apua näissä iltapuuhissa. Kaiken jaksan kyllä muuten yksin hoitaa, mutta nämä yksinäiset illat kahden vahvatahtoisen lapsen kanssa ovat yhtä helvettiä. Minä en jaksa!!!
Miksen saa jakaa arkeani kenenkään aikuisen kanssa??
Nyt jos se kysyisi takaisin tulosta, niin ottaisin sen ilomielin (?) tänne!!

Kaiken lisäksi päivällä "löysin" mehiläisparven vattupensaasta, kun menimme hakemaan maistiaisia ensimmäisistä kypsistä vatuista. Juuri äsken uhrasin ainakin puoli litraa vattuja, kun oli pakko leikata pensaasta oksia, että sain mehiläiset sieltä otettua talteen. En olis sitäkään halunnut. Pesämäärä kasvoi taas yhdellä, kuka hitto nekin hoitaa???
Myydään siis kymmenen mehiläispesää! Ja halavalla!